Despre Noi

SERVICII DE CONTABILITATE DE LA A LA Z
DESPRE NOI

Peste 30 de ani de experienta

CDF Finance este o companie de contabilitate de încredere, ce oferă servicii specializate în domeniul contabilității, consultanței fiscale și juridice pentru întreprinderile din România. Cu peste 30 ani de experiență în domeniu, avem expertiza și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta afacerea să își îndeplinească nevoile și cerințele financiare.

Lucrăm cu un sistem complex de colectare, înregistrare și procesare a datelor, astfel încât să puteți avea întotdeauna la îndemână informații exacte și actualizate. Înțelegem că a ține pasul cu legislația financiară și juridică în continuă schimbare poate fi o provocare pentru multe dintre companii, astfel că oferim clienților noștri soluții imediate și servicii personalizate. Echipa noastră de experți se va ocupa de toate lucrările contabile, precum și de consilierea dumneavoastră cu privire la actualizările legislative. La cerere, vă puteți baza pe noi pentru rapoarte periodice și îndrumare.

AVANTAJE

Avantajele colaborării cu o firmă de contabilitate

Colaborând cu experții noștri,  veţi avea garanția că afacerea dumneavoastră va evolua, iar documentaţia contabilă va fi în perfectă ordine. În contextul în care modificările legislative legate de fiscalitate sunt în continuă dinamică, noi vă ajutăm să fiţi la curent cu toate noutăţile. Economiştii şi experţii contabili din echipa noastră tratează fiecare sarcină cu maximum de responsabilitate. Toţi clienţii beneficiază de aceeași atenție, iar documentele – declarații fiscale, calcularea taxelor şi impozitelor  – vor fi realizate și transmise la timp, indiferent de periodicitatea de depunere a acestora. 

Utilizăm softuri de gestiune specializate, fapt ce permite realizarea automată a calculelor impozitelor, salariilor şi a deducerilor aferente. Indiferent de particularităţile afacerii dumneavoastră, alături de noi, aveți garanția că documentația fiscală este întocmită corect, conform legislației în vigoare. 

Compania noastră pune preţ pe timpul şi bugetul dumneavoastră, propunem servicii prompte şi prețuri accesibile. Tarifele sunt progresive în funcție de complexitatea activității desfășurate, la fel şi serviciile furnizate. Alegându-ne veți beneficia de soluții personalizate, fiecare dintre operațiunile contabile, fiind întreprinse de membrii din echipa bine pregătiți pe segmentul pe care activează. 

Informații
Adresă
Drumul Binelui nr.45-47, Sector 4, Bucuresti
Program
L-V: 07:00 – 21:00
S: 09:00 – 13:00
Call Now Button